نمایندگی فروش لوله مانیسمال
2016-08-24
ویلا در سرخرود
2016-08-25

نما کامپوزیت شمال

نما کامپوزیت شمال

طراحی و اجراء نما کامپوزیت | طراحی و اجرای نما کامپوزیت | طراحی و اجرای نما کامپوزیت در شمال شهرهای آمل-بابل-محمودآباد-بابلسر-فریدونکنار-نور و نوشهر و … | نما کامپوزیت شمال | طراحی و اجراء نما کامپوزیت در سرتاسر ایران | طراحی و اجراء نما کامپوزیت

پیام مدیر دفتر فنی مهندسی ویلا تک
ما مفتخر به معرفی دفتر فنی مهندسی ویلا تک هستم که به طور مستمر راه حل های فنی و مهندسی نما را  برای مشتریان بخش دولتی و خصوصی از زمان آغاز بکار خود را در سال ۱۳۸۵ ارائه کرده است.

در هر پروژه ای همیشه حرف جدیدی نهفته است، موضوعی برای اکتشاف و ابداع یک کار جدید که سهولت و کیفیت بهتری را نوید می دهد. این موضوع، شرکت را در زمینه اجرای نماهای خاص بعنوان راهنما به جامعه شرکتهای نماسازی معرفی می نماید. مهم نیست که چالش پروژه های مشتریان ما تا چه اندازه باشد، مهم این است که ما بهترین راه حل، پرسنل با میل تعهد به انجام کار درست و صحیح را ارائه می دهیم.

ما علاوه بر طراحی و اجرای نمای  پروژه های دولتی و خصوصی، تعهدی ایجاد می کنیم برای درک هر چه بهتر نیازهای مشتریان و همچنین ارائه بهترین راه حل های موجود برای هر پروژه.

رویکرد خلاقانه ما باعث متمایز شدن این دفتر فنی مهندسی ویلا تک از مابقی  همکاران  گردید، و به همین دلیل پروژه های ما موفق به کسب تقدیرنامه می گردند. در همین راستا همواره وجود یک منبع اطلاعات جامع در خصوص نما احساس میشد که بتواند اطلاعات کاملی در خصوص انواع نما به مشتریان ارائه دهد تا بتوانند در خصوص انتخاب بهترین نما برای پروژه خود تصمیم گیری نمایند، خوشبختانه با تلاش همکاران من در مجموعه طرحهای زیبا این امر میسر شده و اطلاعات انواع نمای ساختمان در حال حاضر بر روی وب سایت جهت استفاده شما عزیزان قرار گرفته است . لازم به ذکر است که در این امر هنوز به تکامل نرسیده ایم اما لحظه به لحظه در حال کامل تر کردن این مجموعه هستیم تا به یاری خداوند کامل ترین و قویترین نیروی طراح و اجراء نمای ساختمان در آینده ای نه چندان دور داشته باشیم .

شماره تماس جهت طراحی و اجراء کامپوزیت ۰۹۱۱۵۷۰۶۵۴۸ حبیبی

آدرس مازندران سرخرود

ماموريت دفتر فنی مهندسی ویلا تک :

دفتر فنی مهندسی ویلا تک طرح زیبا توسعه پايدار از طريق عرضه کالاهای با کیفیت ، ارائه قیمت های مناسب با استفاده از تكنولوژي‌هاي برتر را ارایه اطلاعات کامل و جامع و صادقانه به مشتری ماموريت خود مي‌داند.
ویلا تک افتخار مي كند كه با دانش تخصصي بالا ، سرمايه هاي انساني با انگيزه ، خلاق ، متخصص و مسئوليت پذير ، ‌كسب و كار خود را به طور مستمر بهبود داده و تمام فرايندهاي خود را در جهت جلب رضايت مشتریان ، ارتقاء مي دهد.

ارزشها : دفتر مهندسی ویلا تک در مسير دستيابي به چشم‌انداز خود به ارزش هاي زير پايبند است : حفظ كرامت انساني :

۱٫ ما از رفتار منصفانه و عادلانه با كاركنان اطمينان حاصل مي‌كنيم.
۲٫ ما به حفظ ارزش هاي انساني شامل احترام به حقوق و شخصيت والاي افراد ارج مي‌نهيم.
۳٫ ما به افكار و ايده هاي افراد از جمله كاركنان احترام مي‌گذاريم.

رعايت اخلاق حرفه‌ايي :

۱٫ ما در جهت اشاعه فرهنگ راستگوئي و درستكاري تلاش مي‌كنيم.
۲٫ ما به پندار و گفتار و رفتار نيك اهميت مي‌دهيم.

مسئوليت پذيري و پاسخگوئي:

۱٫ ما به روحيه مسئوليت پذيري در كار ارج مي‌نهيم.
۲٫ ما منافع ملي و سازماني را به منافع فردي ترجيح مي‌دهيم.
۳٫ ما پاسخگويي مناسب به كليه مشتریان را مسئوليت خود مي‌دانيم.
۴٫ ما به تعهد، سخت كوشي و تعصب كاركنان در دستيابي به اهداف سازماني ارج مي‌نهيم.

مشتري مداري :

۱٫ ما نيازها و انتظارات مشتريان را شناسائي كرده و در جهت كسب رضايت آنان و فراتر رفتن از آن مي‌كوشيم.
۲٫ ما به تعهداتمان در رابطه با رعایت استاندارد ها و نيازهاي مشتريان پايبنديم.
۳٫ ما توسعه دانش فنی و ارتقا کیفیت و تکنولوژی را وظیفه خود میدانیم.
۴٫ ما تحویل به موقع پروژه های مشتریان را وظیفه خود می دانیم.

 



طریقه نصب کامپوزیت به صورت تصویری

یکی از مصالح ترکیبی ، متشکل از دو لایه پوششی آلومینیوم با یک هسته پلی اتیلن (هسته ساخته شده از مواد غیر قابل اشتعال) کامپوزیت می باشد.امکانات بی نظیر این مصالح ساختمانی الهام بخش بسیاری از طراحان نمای ساختمان بوده و طیف گستردهایاز راه حل های خلاقانه رادر اختیار معماران قرار داده است نمای کامپوزیت ماهیاتاً ترکیبی است از مجموعه قابلیت هایی نظیر : شکل پذیری، سطوح صاف و یکدست ، استحکام و پایایی در برابر شرایط متغیر جوی و نیز با توجه به ساختار ترکیبی آن ، به صورت های گوناگونی می تواند عرضه گردد. پنل های آلومینیوم کامپوزیت می توانند بدون آنکه سختی و استحکام خود را از از دست بدهند در طراحی نمای ساختمان استفاده شود.

مراحل نصب این متریال را اینجا مشاهده نمایید.

نصب نمای کامپوزیت:
نصب نمای کامپوزیت  در حال حاضر به چهار روش  اجرا می‌شود که تمامی این روش ها استاندارد نیستند در زیر تمامی این روش ها توضیح داده شده و معایب و مزایای هرکدام ذکر شده است :

۱.  روش نصب ثابت (Fixing)

۲.  روش نصب هنگ یا ریلی (Hanging)

۳.  روش نصب غیر استاندارد (H , L)

۴.  روش نصب ثابت جدید (New Fixing)
نمای کامپوزیت
نمای کامپوزیت یکی از نماهای پرطرفدار است که زیبایی و مزایای  خاص خود را داراست . ورق آلومینیوم کامپوزیت نما در سال ۱۹۶۹در آلمان ابداع گردید. استقبال و استفاده فراوان از نمای کامپوزیت نشان دهنده کیفیت مناسب  وعدم وجود هر گونه محدودیت در طراحی و اجرای این محصول می باشد.
ورق کامپوزیت در حال حاضر در تمامی کشورهای دنیا علی الخصوص کشورمان ایران به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفته است وجایگاه ویژه و کاربرد وسیعی را در نمای ساختمان پروژه های تجاری اداری برای خود یافته است.
نمای کامپوزیت در نگاه اول دارای مزایایی چون: قیمت مناسب(توجیه اقتصادی)، هنر و معماری مدرن، زیبایی منحصر به فرد آن ، سبک سازی و دوام آن نسبت به دیگر مصالح نما سازی ساختمان می باشد.
شرکت فنی و مهندسی ویلا تک از بدو ورود نمای کامپوزیت در مسیر استفاده از آن قرار گرفت و برای اینکه کارفرمایان محترم بتوانند نسبت به توان مالی خود از این ورق کامپوزیت در ساخت ساز بهره کافی ببرند چند نوع از برندهای برتر نمای کامپوزیت را مورد استفاده قرار داده است.



کامپوزیت چیست ؟

کامپوزیت آلومینیومی چیست و چه برتری هایی نسبت به سایر نماها دارد ؟

کامپوزیت آلومینیومی

ورقهای کامپوزیت

ورقهای کامپوزیت برای اولین بار در کشور آلمان ابداع گردید و استقبال و کاربرد فراوان این محصولات به عنوان یکی از مصالح مورد استفاده در نمای ساختمانها، بیانگر کیفیت مناسب و عدم وجود هر گونه محدودیت در طراحی و اجرای آن می باشد.

با ظهور مدرنیسم در معماری و شروع عصر مدرن و همزمان با روی کار آمدن معماران تحصیلکرده و مجرب و همچنین علاقه مندی وافر به ایجاد ساختمانهای بلند مرتبه و ساخت و سازهای صنعتی، استفاده از مصالح پیشرفته بیش از ییش مورد توجه طراحان و مجریان ساختمانی قرار گرفت و طی چند سال اخیر، استفاده از ورقهای کامپوزیت آلومینیومی به عنوان یکی از مصالح پیشرفته، آنچنان مورد استفاده قرار گرفته که امروزه به یکی از اصلی‌ترین مصالح مورد استفاده در نماهای ساختمانی کشور مبدل شده است.

مشخصات فنی ورقهای کامپوزیت:

سبکی

ورق های کامپوزیت دارای وزن کمی حدود ۸-۵ کیلوگرم در هر مترمربع می باشند که در مقایسه با دیگر مصالح از قبیل سنگ، شیشه و سیمان دارای پایین ترین وزن ممکن می باشد. با بررسی های بعمل آمده نمای کامپوزیت آلومینیوم حدود ۹۰% سبک تر از سنگ گرانیت، ۸۵% سبک تر از سیمان، ۷۵% سبک تر از شیشه و ۵۰% سبک تر از ورق معمولی است.( کاهش وزن سازه باعث کاهش ضریب زلزله در محاسبات می باشد.

۲٫خواص آکوستیک

فضای خالی پشت ورق های کامپوزیت باعث ایجاد خاصیت آکوستیک می شود. بعنوان مثال وقتی از یک ورق کامپوزیت در یک ساختمان با دیوارهای ساخته شده از بتن سبک استفاده می شود خاصیت عایق بودن صوت آن و برابر می شود

۳٫شکل پذیری

بوسیله ابزار زوایای مختلف با لبه تیز تا ۱۳۵ درجه را می توان با این ورقها ایجاد کرد در حالیکه برای مصالح رایج دیگر فاقد سیمان، سنگ و شیشه این امر امکان پذیر نمی باشد.

۴٫تنوع رنگ

با توجه به وجود تنوع رنگ ورق ها طراحان می توانند از رنگ های بسیار متنوع و مختلف از جمله رنگ های متالیک در طرحهای خود استفاده کنند. برای رنگ کردن پانل ها از سیستمهای بسیار پیشرفته و با کیفیت بالا استفاده شده است تا رنگ مورد نظر بالاترین کیفیت و بهینه ترین مقاومت را در برابر شرایط نامساعد جوی و آلودگی های صنعتی داشته باشد. این خواص به وسیله پوشش های فلورایدی یاPVDF تأمین شده اند.

۵٫مقاومت دربرابر آتش

از لحاظ مقاومت در برابر آتش سوزی این مصالح در بسیاری از کشورها بعنوان مصالح ضد احتراق شناخته شده و مورد استفاده قرار می گیرد و پس از آتش سوزی نیز برای محیط زیست آلودگی ایجاد نمی کند زیرا تمامی مواد بکار رفته در ساخت آن بدونCFC هستند.

۶٫عملکردغیریکپارچه دربرابر زلزله

با توجه به اینکه این ورق ها بصورت ثابت به نمای ساختمان متصل نمی شوند، هنگام وقوع زلزله ورق ها در جای خود حرکت کرده و امکان فرو ریختن آن به حدأقل می رسد

۷٫امکان آببندی نما

از ویژگی های نمای کامپوزیت، امکان آب بندی آن می باشد به گونه ای که امکان نفوذ آب به زیر نما وجود نداشته باشد و آب ناشی از باران و برف پس از هدایت به شیارهای تعبیه شده از محل معینی خارج می شوند. همچنین این ورق ها در مقابل خوردگی ناشی از آب و هوا و باران های اسیدی کاملاً مقاوم است و عوامل جوی هیچگونه تأثیری به زیبائی و کیفیت نما نخواهد داشت.

۸٫بی نیازی به شستشو

از دیگر ویژگی های این ورق ها تمیز ماندن آن است. دلیل این امر نوع رنگ مصرفی است که در اثر جریان هوا الکتریسیته ساکن در ورق ایجاد نمی شود که گرد و غبار معلق در هوا جذب نشده لذا سطح آن تمیز مانده و هرگونه گرد و غبار احتمالی نیز با اولین باران از روی سطح کاملاً شسته می شود.

۹٫قابلیت تعویض پنلها

در صورت بروز هرگونه مشکل در یکی از پانل ها به دلایل مختلف، این قابلیت وجود دارد که بتوان بدون خرابی کل نما تنها پانل آسیب دیده را عوض کرده و یک پانل نو جایگزین آن کرد.

روش نصب ورقهای کامپوزیت:

*        روش ثابت Fixing : در این روش، ورقها پس از برش و خم با استفاده از پیچ یا پرچ و توسط نبشیهای آلومینیومی بطور ثابت به زیر سازی فلزی متصل می گردند.

*        روش ریلی Hanging : در این روش، ورقها با استفاده از شیارهای تعبیه شده، بصورت ریلی بر روی پروفیل‌های مخصوص آلومینیومی نصب می گردند. در این حالت بدلیل عدم استفاده از پیچ یا پرچ، سرعت کار بالا بوده، امکان جدا سازی و تعویض هر یک از قطعات بطور جداگانه وجود داشته و همچنین به دلیل کاربرد پروفیل‌های ناودانی شکل آلومینیومی، دیگر نیازی به آب بندی نما وجود ندارد.

نما کامپوزیت شمال

انواع کامپوزیت:

آلومینیوم کامپوزیت پانل: آلومینیوم کامپوزیت پانل معمولی از ترکیب چندلایه مختلف به همراه پوشش آلومینیوم به دست می آید. دو صفحه آلومینیوم روکش شده، سطح هسته پلی‌اتیلنی آن را پوشانده اند. چسباندن این سطوح آلومینیومی به هسته، توسط فرایندهای شیمیایی و مکانیکی صورت می گیرد، به طوریکه در مقابل ورقه ورقه شدن به شدت مقاومت می کند.

آلومینیوم کامپوزیت پانل نانو: آلومینیوم کامپوزیت پانل نانو ضمن دارا بودن خواصی نظیر ضد آلایندگی، مقاومت در برابر آتش، استحکام مناسب و غیره، به دلیل بهره مندی از تکنولوژی برتر نانو از خصوصیات منحصر به فردی نظیر خود تمیزکنی و مقاومت در برابر مواد اسیدی و قلیایی نیز برخوردار می باشد. لذا با توجه به ویژگی‌های فوق، هنگام استفاده از ورقهای نانو در مقایسه با ورقهای PVDF معمولی، دیگر نگرانی در خصوص تمیز نمودن سطوح نما به خصوص در مورد ساختمانهای بلند وجود ندارد.

آلومینیوم کامپوزیت پانل طیفی (رنگی): آلومینیوم کامپوزیت پانل طیفی الهام گرفته از رنگهای موجود در طبیعت مثل رنگهای رنگین کمان می باشد. سطح بین ورق بوسیله رنگ براق خاصی پوشانده شده که باعث ایجاد حس لطافت و رنگارنگی می گردد. فعل و انفعالات بین نور و مواد، انعکاس، انکسار و جذب همه اینها رازهای تاثیر رنگ موجود در این محصول می باشد. در واقع وجود قابلیتهای فوق سبب می گردد بسته به زاویه تابش نور، رنگهای متفاوتی دیده شود. از این ورق می توان در اجرای دکوراسیون داخلی و خارجی در مکانهای عمومی، فروشگاه های زنجیره ای، مراکز خرید، تبلیغات نمایشگاهی و بسیاری موارد دیگر استفاده نمود.

آلومینیوم کامپوزیت پانل ضدباکتری: آلومینیوم کامپوزیت پانل ضدباکتری یکی از محصولات انحصاری IBOND می باشد. این نوع آلومینیوم، از هسته پلی‌اتیلن با وزن مخصوص کم و ضدآلاینده، بین دو ورق آلومینیومی با تکنولوژی پیشرفته ساخته شده است. برروی سطوح این ورق، رنگ ضدباکتری بکار رفته که در اثر آن، ظاهری زیبا و مطلوب ایجاد شده است و همچنین خصوصیات ضد باکتری موجود در رنگ، سبب محافظت محیط‌های خاص نظیر اتاقهای عمل، مراکز تولید و نگهداری دارو، آزمایشگاه ها و غیره می گردد.

آلومینیوم کامپوزیت پانل مقاوم در برابر آتش: این نوع ورق از هسته پلاستیکی نسوز به همراه دو لایه ورق آلومینیومی تشکیل شده که نمونه جدیدی از ورقهای کامپوزیت آلومینیومی است. در واقع هسته پلاستیکی شامل عنصر ضدآتش بوده که سبب می گردد این ترکیب به سختی آتش گیرد، همچنین این قابلیت توسط استانداردهای خاص، آزمایش شده و گواهی کیفیت درجه یک را دریافت نموده است. ضمناً این ماده نسوز دارای ویژگی مناسبی بوده که در هنگام آتش سوزی هیچ گونه گاز مضری از خود متصاعد نمی نماید.

نمای کامپوزیت طرح چوب : این نوع ورق گونه دیگری از کامپوزیت است که همانند طرح فلز هم در داخل و هم در خارج کاربرد وسیعی دارد . رویه این ورق ها از یک لایه لمینیت شده است

خواص فنی و مکانیکی
– جایگاه آلومینیوم کامپوزیت در میان سایر مصالح
نظر به اینکه این محصول جزء مصالح صنعتی و تولید کارخانجات است بسیاری از خواص مصالح طبیعی نظیر سنگ و چوب درآن بهبود بخشیده شده است.
چنانچه این محصول در برابر شرایط جوی و اشعه ماوراء بنفش و همچنین شرایط اسیدی و قلیایی قوی، آلودگی ها و خوردگی و رنگ پریدگی در صورتی که از رزین PVDF (که شرح آن در پی می آید) مقاومت فوق العاده ای از خود بروز می دهد و سالیان متمادی بدون تغییر، خواص ظاهری و فنی خود را حفظ می کند. همچنین از لحاظ مکانیکی، خاصیت ارتجاعی و انعطاف پذیری عالی ورق ها برخلاف مصالح ویژه امکان تغییر شکل به هر فرم دلخواه را می دهد.

همچنین این محصول در رنگ ها و طرح های بسیار بسیار متنوع تولید می شود. به طوری که علاوه بر رنگ های موجود در طبیعت، می تواند به شکل انواع سنگ، چوب و حتی طیف های متفاوت رنگ برحسب زاویه تابش نور و هرآنچه که بتوان تصور نموده باشد.

همانطور که ذکر شد ورق های کامپوزیت وزن کمی در حدود ۶-۵کیلوگرم درهر مترمربع دارند که در مقایسه با دیگر مصالح از قبیل سنگ، شیشه و سیمان دارای پایین ترین وزن ممکن است. با بررسی های به عمل آمده نمای کامپوزیت آلومینیوم حدود ۹۰% سبک تر از سنگ گرانیت، ۶۵ درصد سبک تر از سیمان و۵۰ درصد سبک تر از شیشه می باشند که این کاهش وزن در بحث فواید استفاده از این محصول بررسی می شود.

این محصول جزء مصالح آب بند محسوب می شود و همچنین خواص آکوستیکی داشته. ضمناً چنانچه به هر دلیلی نیاز به تعویض آنها باشد این کار به راحتی قابل انجام است که دیگر مصالح عموماً در همه موارد فوق ضعفهای فراوانی دارند.

– تقسیم بندی محصول از حیث کاربرد
بر خلاف مصالح ساختمانی موجود، از حیث بهینه نمودن زمان و همچنین طرح اقتصادی پروژه ها، بسته به سطح کیفی و کمی پروژه و همچنین سطح حساسیت آن در کنار نوع کاربری و محل نصب، ورقهای کامپوزیت آلومینیومی گستره وسیعی از انتخابها در مقابل دیدگان مصرف کننده قرار می دهد.

تفاوت های تأثیرگذار در قیمت و کیفیت این محصول عمدتاً در موارد زیر اتفاق می افتد:
تفاوت در آلیاژ آلومینیوم
تفاوت در نوع پلی اتیلن و یا همان لایه میانی
تفاوت در ضخامت لایه آلومینیوم و لایه میانی
پوشش سطح ورق
طرح ها و یا رنگ های خاص

انواع آلومینیوم کامپوزیت برحسب پوشش سطح ورق
رنگ روی سطح ورق با تکنولوژی های متفاوتی برحسب نوع کاربرد و محل نصب ورق اجرا می شود که به صورت زیر تقسیم بندی می شود:

۱- پلی استر: ساده ترین روش اجرای رنگ روی لایه آلومینیوم می باشد که رنگ بدون هرگونه لایه محافظ روی لایه آلومینیوم اجرا می گردد.
این نوع ورق در مقابل شرایط جوی، اسیدی و یا قلیایی بسیار آسیب پذیر بوده ، هیچ گونه تضمینی برای حفظ کیفیت آن در نمای خارجی ساختمان وجود ندارد و بطور کلی استفاده از آن برای نمای بیرونی ساختمان ممنوع بوده ولی برای دکوراسیون داخلی مناسب و به صرفه است.

۲- پوشش محافظ PVDF: این پوشش تحت نام پلی وینیل دین فلوراید نوعی رزین خاص است که تولیدکننده آن شرکت PPG می باشد. این رزین به دلیل وجود لایه پلیمری و همچنین عنصر فلوئور باعث محافظت رنگ سطح ورق و دوام و پایداری آن در مقابل شرایط نامساعد جوی، اشعه ماوراء بنفش و شرایط اسیدی و قلیایی به طور کاملاً قابل اعتماد حداقل تا ۲۰ سال می گردد.
رنگی که با این رزین روی سطح ورق اجرا می گردد به طور مستقیم بر روی آلومینیوم اجرا نمی شود و قبل از آن یک لایه رنگ آستر از نوع پلی اورتان روی آلومینیوم اجرا شده سپس لایه رنگ اضافه می شود. بنابراین ورقهایPVDF دارای ۲ لایه رنگ می باشند.

۳- پوشش Nano-PDF: همانند رزین PVDF اجرا می گردد با این تفاوت که یک لایه سوم هم روی رزینPVDF اجرا می شود که از لحاظ ساختار مولکولی با رزین های عادی متفاوت است.

به صورتی که فاصله مولکولی توسط تکنولوژی نانو به کمتر از ۹-۱۰ می رسد که این خاصیت باعث عدم جذب آلودگی های محیطی از قبیل گردوغبار و ذرات روغنی معلق در فضا می گردد.
این نوع ورق برای اولین بار توسط شرکت آلوباند در کشورمان ایران عرضه شده و به طور گسترده در حال استفاده است. این ورق علاوه بر تضمین های کیفی عادی دارای ضمانت تمیز کاری نیز می باشد.

تقسیم بندی از لحاظ تکنولوژی لایه میانی
برحسب کاربرد و حساسیت پروژه لایه میانی از مواد مختلفی تشکیل شده است.

پلی اتیلن بازیافتی
پلی اتیلن نو
لایه میانی ضد حریق B1
لایه میانی ضد حریق A2 که معمولاً از هیدروکسید آلومینیوم و یا دیگر مواد معدنی ساخته می شود.

توضیح اینکه به طور کلی پلی اتیلن استفاده شد در لایه میانی این ورق ها در حالت کلی غیرقابل اشتعال است اما برحسب حساسیت پروژه و وجود مواد اشتعال زا در نزدیکی این ورق ها از لایه میانی A2 , B1 استفاده می شود. لازم به ذکر است استاندارد A1 در مواد ضدحریق مربوط به مواد هموژن (غیرکامپوزیت) می شود.

نما کامپوزیت شمال

فواید استفاده از ورق کامپوزیت آلومینیوم
جدا از بحث زیبایی شناسی تنوع در اجرا و کیفیت متفاوت کامپوزیت آلومینیومی به طور خلاصه از ۲ منظر وجوه تمایز دیگری بین این محصول و سایر مصالح نماسازی وجود دارد.

اولین و مهمترین امتیاز این محصول وزن سبک آن و در نتیجه کمک قابل توجه به سبک سازی ساختمان می باشد.
چرا که بر همه اهل دانش و فن ساختمان پوشیده نیست که کاهش وزن لرزه ای ساختمان منجر به کاهش نیروی برش پایه و در نتیجه کاهش نیروی زلزله در محاسبات سازه ای می گردد. به طوری که در نتیجه این امر المانهای سازه ای ساختمان اقتصادی تر و بهینه تر طرح می شود که در واقع این امر جدا از مسئله خطر زلزله باعث سبکتر شدن مقاطع سازه ای می گردد .

همچنین به دلیل نصب یک اسکلت فلزی به ساختمان برای نصب این ورق ها نمی توان از تأثیر مطلوب این اسکلت به عنوان میانقاب ها صرف نظر نمود. وجه تمایز دیگر این محصول لحاظ مبحث ۱۹ مقررات ملی است. چرا که به دلیل وجود لایه پلی اتیلن و همچنین آب بند بودن این محصول در کنار وجود هوای محبوس بین ورق وساختمان یک عایق حرارتی – صوتی پیرامونی ساختمان بوجود می آید که تأثیر آن بسیار مطلوب و قابل توجه است.



جستجوهای مربوط به نما کامپوزیت شمال

نمای کامپوزیت+قیمت

اجرای نمای کامپوزیت در تبریز

نمای کامپوزیت ساختمان

قیمت اجرای نمای کامپوزیت

نمای کامپوزیت مغازه

نمای کامپوزیت چیست

قیمت ورق کامپوزیت

نحوه اجرای نمای کامپوزیت

نما کامپوزیت | نما کامپوزیت ساختمان | نما کامپوزیت چیست؟ | نما کامپوزیت قیمت | نما کامپوزیت آلومینیوم | نما کامپوزیت یزد | نما کامپوزیت طرح چوب | نما کامپوزیت سنگ | نما کامپوزیت مشهد | نما کامپوزیت کرج | طراحی نما کامپوزیت | طراحی و اجراء نما کامپوزیت | طراحی و اجرای نما کامپوزیت | طراحی و اجرای نما کامپوزیت در شمال شهرهای آمل-بابل-محمودآباد-بابلسر-فریدونکنار-نور و نوشهر و … | نما کامپوزیت شمال | طراحی و اجراء نما کامپوزیت در سرتاسر ایران | طراحی و اجراء نما کامپوزیت | کامپوزیت نما | کامپوزیت طرح آجر |کامپوزیت نمای سنگ | کامپوزیت نما ساختمان | كامپوزيت نماي ساختمان | کامپوزیت نمای ساختمان چیست | کامپوزیت نمای داخلی | کامپوزیت نمای داخلی ساختمان | کامپوزیت نما سنگ | کامپوزیت نمای ساختمان


جستجوهای مربوط به نما کامپوزیت شمال

نمای کامپوزیت+قیمت

اجرای نمای کامپوزیت در تبریز

نمای کامپوزیت ساختمان

قیمت اجرای نمای کامپوزیت

نمای کامپوزیت مغازه

نمای کامپوزیت چیست

قیمت ورق کامپوزیت

نحوه اجرای نمای کامپوزیت

نما کامپوزیت | نما کامپوزیت ساختمان | نما کامپوزیت چیست؟ | نما کامپوزیت قیمت | نما کامپوزیت آلومینیوم | نما کامپوزیت یزد | نما کامپوزیت طرح چوب | نما کامپوزیت سنگ | نما کامپوزیت مشهد | نما کامپوزیت کرج | طراحی نما کامپوزیت | طراحی و اجراء نما کامپوزیت | طراحی و اجرای نما کامپوزیت | طراحی و اجرای نما کامپوزیت در شمال شهرهای آمل-بابل-محمودآباد-بابلسر-فریدونکنار-نور و نوشهر و … | نما کامپوزیت شمال | طراحی و اجراء نما کامپوزیت در سرتاسر ایران | طراحی و اجراء نما کامپوزیت | کامپوزیت نما | کامپوزیت طرح آجر |کامپوزیت نمای سنگ | کامپوزیت نما ساختمان | كامپوزيت نماي ساختمان | کامپوزیت نمای ساختمان چیست | کامپوزیت نمای داخلی | کامپوزیت نمای داخلی ساختمان | کامپوزیت نما سنگ | کامپوزیت نمای ساختمان



کامپوزیت

کامپوزیت (ماده مرکب یا چندسازه) بصورت زیر تعریف می‌شود:ماده‌ای اطلاق می‌شود که از دو فاز ماتریس و تقویت کننده تشکیل شده باشد و از فاز دوم حداقل به اندازه ۵ درصد استفاده شده باشد. به ترکیب ماتریس با الیاف (یا ماده تقویت کننده) زیر ۵ درصد کامپوزیت گفته می‌شود.

  • در مهندسی مواد این اصطلاح معمولاً به موادی گفته می‌شود که از یک فاز زمینه (ماتریس) و یک تقویت کننده (پرکننده) تشکیل شده باشند.
  • تعریف انجمن متالورژی آمریکا: به ترکیب ماکروسکوپی دو یا چند مادهٔ مجزا که سطح مشترک مشخصی بین آنها وجود داشته باشد، کامپوزیت گفته می‌شود.[۱]

کامپوزیت از دو قسمت اصلی ماتریس و تقویت کننده تشکیل شده‌است. ماتریس با احاطه کردن تقویت کننده آن را در محل نسبی خودش نگه می‌دارد. تقویت کننده موجب بهبود خواص مکانیکی ساختار می‌گردد. به طور کلی تقویت کننده می‌تواند به صورت فیبرهای کوتاه و یا بلند و پیوسته باشد

دسته‌بندی کامپوزیت‌ها از دیدگاه زیستی

  • کامپوزیت‌های طبیعی. مانند استخوان، ماهیچه، چوب و …
  • کامپوزیت‌های مصنوعی (مهندسی)

دسته‌بندی کامپوزیت‌های مهندسی از لحاظ فاز زمینه

  • CMC (کامپوزیت‌های با زمینهٔ سرامیکی) (به انگلیسی: Ceramic Matrix Composite)
  • PMC (کامپوزیت‌های با زمینهٔ پلیمری) (به انگلیسی: Polymer Matrix Composite)
  • MMC (کامپوزیت‌های با زمینهٔ فلزی) (به انگلیسی: Metal Matrix Composite)

ویژگی ورق‌های کامپوزیت درنمای ساختمان

۱. سبک بودن ۲. سطح هموار و یکنواختی رنگ ۳. شکل پذیری ۴. تنوّع رنگ ۵. مقاومت در برابر آتش‌سوزی ۶. عملکرد غیریکپارچه در زلزله ۷. امکان آب بندی نما ۸. بی‌نیازی به شستشو ۹. قابلیت تعویض پانل‌ها ۱۰. خواص آکوستیک[۲]

تفاوت نمای کامپوزیت با سایر نماها

امروزه در سطح شهرها نماهای مختلفی از جمله نمای سیمانی، نمای سنگی و یا شیشه‌ای را نظاره می‌کنید اما در این بین نمای کامپوزیت امروزه در حال تبدیل شدن به انتخاب نخستین نما می‌باشد که از اصلی‌ترین عوامل آن می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.
۱. ورقهای آلومینیوم کامپوزیت در حال حاضر در تمامی کشورهای دنیا به آسانی در دسترس می‌باشد .
۲. هزینه نصب و اجرای آن نسبت به سایر نماها کمتر می‌باشد .
۳. با توجه به آماده بودن ورقه‌های کامپوزیت زمان اجرای آن کوتاهتر می‌باشد .
۴. پایداری ایستایی خوب در برابر شرایط آب وهوایی مختلف، این نما در برابر شرایط جوی مختلف هرگز رنگ و کیفیت خود را از دست نمی‌دهد .
۵. در حال حاضر جزو به روزترین و زیباترین نماها محسوب می‌شود .

مراحل طراحی کامپوزیت‌ها

۱. گردآوری اطلاعات در خصوص کاربرد قطعه (نیروهای استاتیک، دینامیک و شرایط محیطی) ۲. مشخصات اولیه قطعه (مواد، ابعاد و چیدمان لایه‌ها) ۳. زمان و هزینه ۴. بررسی روش‌های محاسباتی (تحلیل و عددی) ۵. شناسایی روش‌های ساخت ۶. نحوه مونتاژ (روش‌های اتصال قطعات) ۷. بهینه‌سازی (وزن کم، استحکام بالا و هزینه پایین)[۳]

دسته‌بندی کامپوزیت‌ها از لحاظ نوع تقویت کننده

  • FRC (کامپوزیت‌های تقویت شده با فیبر)
  • PRC (کامپوزیت‌های تقویت شده توسط ذرات

کامپوزیت‌های سبز (کامپوزیت‌های زیست‌تجزیه‌پذیر)

در اینگونه کامپوزیت‌ها، فاز زمینه و تقویت کننده، از موادی که در طبیعت تجزیه می‌شوند، ساخته می‌شوند در کامپوزیت‌های سبز، معمولاً فاز زمینه از پلیمرهای سنتزی قابل جذب بیولوژیکی و تقویت کننده‌ها از فیبرهای گیاهی ساخته می‌شوند.

مزایای مواد کامپوزیتی

مهم‌ترین مزیت مواد کامپوزیتی آن است که با توجه به نیازها، می‌توان خواص آنها را کنترل کرد. به طور کلی مواد کامپوزیتی دارای مزایای زیر هستند:

  • مقاومت مکانیکی بالا نسبت به وزن
  • مقاومت بالا در برابر خوردگی
  • خصوصیات خستگی عالی نسبت به فلزات
  • خواص عایق حرارتی خوب
  • به دلیل صلبیت بیشتر، تحت یک بارگذاری معین، خیز کمتری (بعضا ده‌ها برابر کمتر) نسبت به فلزات دارند
  • استحکام بالا
  • نسبت حجم به وزن کم
  • سبک بودن پاهی تا چندین برابر مستحکم تر از فولاد با وزنی با چندین برابر کمتر
  • هزینه کمتر و صرفه‌جویی اقتصادی

انواع نانو کامپوزیت

۱. نانو کامپوزیت‌های نانو ذره‌ای ۲. نانو کامپوزیت‌های نانو لوله‌ای ۳. نانو کامپوزیت‌های خاک رس-پلیمر ۴. نانو کامپوزیت‌های الماس-نانو لوله[۵]

مشخصات ابعادی ورق‌های کامپوزیت

عرض استاندارد ۱۲۲۰ میلیمتر و عرض حداکثر ۱۵۵۰ میلیمتر طول استاندارد ۲۴۴۰ میلیمتر و طول حداکثر ۶۰۰۰ میلیمتر ضخامت از ۳ تا ۶ میلیمتر

هر متر مربع از پانل آلومینیوم فقط ۳٫۵ تا ۵٫۵ کیلوگرم وزن دارد که در خصوص ایمنی در مقابل زلزله و حمل و نقل آسان مؤثر است.

کاربردها

فایبرگلاس یکی از پرکاربردترین کامپوزیت‌هاست. فایبرگلاس یک کامپوزیت با زمینهٔ پلیمری است که توسط فیبرهای شیشه تقویت شده‌است. در ساخت بدنه جنگنده‌های رادارگریز از کامپوزیت‌هااستفاده می‌شود. همچنین در ساخت قطعات هواپیما و پرهٔ نیروگاه بادی و پرهٔ هلیکوپتر از کامپوزیت‌ها استفاده می‌شود. بطور کلی مواد کامپوزیتی (مواد مرکب) به دلیل داشتن جرم بسیار کم و مقاومت بالا نسبت به فلزات، در صنعت هوا و فضا کاربرد وسیعی دارند. هم چنین کامپوزیتهای کربن-اپوکسی از نوع کامپوزیتهای استحکام بالا هستند که در صنایع نظامی کاربرد دارند.

سختی کامپوزیت‌های تک جهته

سختی کامپوزیت‌های تک جهته مانند دیگر مواد سازه‌ای می‌تواند توسط روابط مناسب و صحیح تعیین شود. ضرایب یا ثوابت این روابط، می‌تواند در یک دستگاه ثوابت مهندسی یا کامپلیانس یا مدول‌های جزئی جمع‌آوری شود. مقادیر هر یک از دستگاه‌ها می‌تواند مستقیماً توسط ترمهای مقادیر دیگر دستگاه‌ها تعریف شود. سختی کامپوزیت‌های تک جهته توسط همان روابط تنش-کرنش که در مواد سنتی مهندسی موجود است، محاسبه می‌شود. جز آنکه تنها تعداد ثوابت مستقل در کامپوزیت‌ها چهار عدد است.

سه مرحله از تنش روی کامپوزیت‌ها وجود دارد:

  • میکرومکانیکال یا تنش منطقه ایکه همان محاسبه بر اساس تفاوت‌های موجود میان فازهای پیوسته الیاف، ماتریس و در برخی از موارد فصل مشترک تقویت کننده و ماتریس حباب‌های هواست.
  • تنش لایه‌ای که محاسبه بر اساس همگن انگاشتن هر لایه مجزا یا گروهی از لایه هاست. به این ترتیب که الیاف و ماتریس طوری آمیخته‌اند که دیگر فاز مجزایی وجود ندارد.
  • برآیند تنش یک لامینیت N یا برآیند ممان یک لامینیت M عبارتست از متوسط تنش لایه‌ها در ضخامت آن لامینیت.

به هنگام کار کردن با کامپوزیت‌ها باید به علائم توجه تام شود. چراکه اختلاف بین مقاومت‌های فشاری و کششی ممکن است چند صد در صد باشد. به علاوه اختلاف بیشتری میان مقاومت‌های برشی منفی و مثبت وجود دارد. علی رغم مواد سنتی که علائم در آنها از اهمیت کمی برخوردار است، در کامپوزیت‌ها اشتباه در علائم، نتایج وخیمی دربر خواهد داشت.

سه دستگاه از ثوابت مواد وجود دارد که هر یک به تنهایی می‌تواند بطور کامل سختی کامپوزیت‌های تک جهته روی محوری را روشن کنند. ویژگی این دستگاه‌ها عبارتند از:

  • مدول‌ها جهت بدست آوردن تنش از کرنش بکار برده شده‌است. این اساسی‌ترین دستگاهی است که برای سختی لامینیت‌های چند جهته مورد نیاز است.
  • کامپلیانس‌ها جهت محاسبه کرنش از روی تنش بکار می‌رود. این دستگاهی است که جهت محاسبه ثوابت مهندسی مورد نیاز است. این دستگاه جهت بدست آوردن سختی لامینیت‌های چند جهته مورد نیاز نمی‌باشد.
  • ثوابت مهندسی از آثار مواد سنتی است؛ و طراحان سنتی در کار کردن با ثوابت مهندسی احساس راحتی بیشتری می‌کنند. می‌توان از یک دستگاه ثوابت، دستگاه دیگری را یافت؛ و همه در عین حال معادل یکدیگرند. یک رابطه مستقیم میان مدول‌ها و کامپلیانس‌های جزئی وجود دارد؛ و هر یکی برگردان دیگری است.

کامپلیانس‌های کوپل و مدول‌های کوپل با هم برابرند. به عبارت دیگر از دیدگاه اصطلاح جبر ماتریس، کامپلیانس و مدول قرینه است.

دیدگاهتان را بنویسید