فروش ویلا در سرخرود
2016-01-24
فروش ویلا سرخرود
2016-01-24

فروش ویلا محمودآباد

فروش ویلا محمودآباد

کد ملک:(۱۲)

ویلا های محمودآباد،خرید ویلا محمودآباد،قیمت ویلا محمودآباد،ویلا شمال، ویلای مورد نظر به مساحت۲۰۰ متر زمین و ۱۲۰ متر بنا همکف در محمود اباد با قیمت مناسب و زیر قیمت


 

لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید و بازدید ویلا در شمال با شماره( ۰۹۱۱۵۷۰۶۵۴۸ حبیبی ) تماس حاصل فرمایید


 

ویلا (به فرانسوی و انگلیسی: Villa) به ساختمانی گفته می‌شود که در تعریف امروزه از چهار طرف به بیرون نما داشته باشد و معمولاً آن را در اطراف شهرها یا در ییلاق‌ها می‌سازند. البته در بعضی از کشورها قوانین ساخت و ساز به شهروندان اجازهٔ ساخت ویلا در داخل شهر را می‌دهد و خانه‌های مسکونی به صورت ویلایی ساخته می‌شوند.

استان مازندران شهر محمودآباد
نوع معامله برای فروش معامله انجام شده است؟
مساحت زمین ۲۰۰ بنا ۱۲۰ عمر بنا نو ساز
نوع ملک ویلا موقعیت ملک روستایی ساحلی
نما نما شسته بتنی وضعیت سند مالکیت
نوع اسکلت بتنی شرایط معاوضه ندارد
طبقه و واحد همکف(فلت) تعداد خواب ۲
قیمت ملک ۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان
آدرس حدودی مازندران محمودآباد
دیگر امکانات
پارکینگ دارد برق مسقل
گاز مسقل آب مسقل
آبگرمکن شوفاژ
پکیج فضای سبز دارد
کابینت ام دی اف درب اتاق خواب hdf
درب ورودی ملامینه تلفن
کفپوش اتاقها سرامیک سقف داخلی اتاقها
سقف بیرونی حلب طرح سفال کمد دیواری دارد
کوچه ۸متری سونا ندارد
جکوزی ندارد وان
استخر ندارد باربیکیو
تراس ندارد

توضیحات بیشتر:

ویلا سرخرود

فروش ویلا سرخرود

 

qxrf3q3rmid0ecomkunvedxartmq-pic r97lkag4rvamn74s8pvtu7w222y9-pic u1fumng73iwav2k18n5pehr6ompd-pic 9ko2tn7c7v2n19nd9labogtq9t9v-pic

محمودآباد بر سر جاده ساحلی و در مجاورت دریای خزر قرار دارد. همچنین جاده محمودآباد-آمل ارتباط آن را با جاده هراز برقرار می‌کند. مهمترین شهرهای اطراف آن، نور در غرب، آمل در جنوب و فریدون‌کنار و بابلسر در شرق می‌باشد.

شهر فعلی محمودآباد از قدمت تاریخی زیادی برخوردار نیست. اگرچه تاریخ محمودآباد با روستای تاریخی اهلم در مجاورت آن یکی دانسته می‌شود. ولی تا دوره ناصرالدین‌شاه تنها اثر معماری مهم، راه ساحلی شاه عباسی و یک امامزاده بوده‌است. آغاز احداث بنای فعلی شهر محمودآباد به حاج محمدحسن‌خان اصفهانی (پدر محمدحسین امین‌الضرب) در دوره ناصرالدین‌شاه باز می‌گردد. او اقدام به ساخت مسجد، کاروانسرا(بعدها قلعهبندر، حمام، ساختمان تجاری، ابنیه مسکونی و همچنین راه‌آهن کوچکی از بندر تا دامنه‌های البرز در جنوب شهر نمود. راه‌آهن مزبور مدتی بعد با کارشکنی درباریان و به بهانه به خطر افتادن جان چارپایان منطقه برچیده شد.

از این دوره تا زمان رضا شاه، آبادانی شهر رو به خرابی گذاشت. در سال ۱۳۰۸ محمودآباد مجدداً مورد توجه قرار گرفت. نقشه شهر در آن اجرا شد. سه خیابان اصلی و چندین خیابان فرعی در آن احداث گردید. تا این زمان از ساختمان‌های دوره ناصری هیج اثری باقی نمانده بود. در عوض کارخانهشالی‌کوبی احداثی در آن مجدداً به زندگی در آن رونقی داد. اسکله جدید و جند انبار بزرگ در شهر احداث شد و این شهر به مرکز صدور برنج و کنفبه شوروی تبدیل گردید. خط آهن کوتاهی، کارخانه شالیکوبی را به اسکله جدید متصل می‌نمود.

صادرات کالا از این بندر موجب نیاز به ساختمان گمرک گردید. پس از آن نیز پرورش کرم ابریشم رونق شهر را افزود. به همین منظور یک کارخانه پیله کشی نیز در مجاورت کارخانه شالیکوبی احداث گردید. ابریشم تولیدی به کارخانه ابریشم بافی چالوس ارسال می‌شد. توسعه محمودآباد، آن را به بخشی کوچک تبدیل کرد که کارخانه برق، ادارات گوناگون از جمله اداره طرق و اداره املاک و همچنین ساخت منازل مسکونی جدید و نوساز را به دنبال داشت.

اگرچه به دنبال وقایع شهریور بیست، رونق محمودآباد برای چندسال دچار وقفه گردید، ولی با قدرت گرفتن حکومت مرکزی در سال ۱۳۳۵ ساختمان شهرداری محمودآباد احداث شد و در سال ۱۳۵۱ نیز با تصویب مجلس شورای ملی، محمودآباد به مرکز بخش تبدیل گردید. در سال ۱۳۷۰ شهرستان محمودآباد تاسیس و شهر محمودآباد به مرکزیت آن انتخاب شد.

دیدگاهتان را بنویسید